lördag 7 december 2013

Sven var inte snäll!

Tycker om när det är lite oväder men gårdagens Sven betedde sig inte snällt. Först kastade han två holländare överbord från ett fraktfartyg i södra Sverige. De har inte hittats. Sedan vräkte han ner två träd som dödade varsin man. På Sollerön hittades en kvinna död utomhus och en 93-åring har också hittats död utomhus. Hoppas verkligen att det inte blir fler dödsfall nu när folk ska ut och ta reda på nedfallna träd. I Helsingborg blev det ordentliga översvämningar. Denna heroiska busschaufför skulle bara fram trots det Buss eller båt??
Det var verkligen otrevligt ute med all blötsnö som vräkte ner men i dag är det vitt och fint. Hoppas på lite sol längre fram på dagen.


Löjromssticket ser väldigt gott ut men får anstå ett tag till
I dag ska vi ner till båten och se att det står rätt till med den efter Sven. Vi har också en del att hämta i den bla julkorten som det börjar bli dags att skicka.
Resten av dagen går åt till att röja hemma. Nästa helg infaller nämligen makens födelsedag och en middagsbjudning. En undantagsdag med andra ord. Det gick ju bra med förra. Tycker faktiskt att viktnedgången tom tog fart efter den. Men undantaget kommer inte bli så stort då vi ska bjuda på kantarellsoppa. Min får bli på lättmjölk och medan de andra glufsar på baugette, löjroms-sticks, ostbricka och tårta tar jag något annat - keso och bär tex och grundar med en Itrim-gröt. Lär  inte bli så mycket extra kalorier.



I går blev det ett F&S-pass och 1,75 km löpning i ett sträck på 14 minuter. Pace 7.03 under stor del av tiden men det blev för snabbt så jag var tvungen att ta ner hastigheten ett tag för att orka. Det är en bit kvar till kondisen jag hade för ett år sedan.

Vikt i dag 67,8 kg  (-9,7 kg)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar