onsdag 25 december 2013

Ny dator :)

Och bäst av allt var att min som betalade hela kalaset (iofs har han lånat de förut)
Sitter nu och bloggar på en Acer Aspire V3-772G. En stor laptop på 17,3 tum och med bra ljud vilket är viktigt för oss som oftast tittar på film och TV på datorn när vi bor i båten.


Mina favoriter från Askungen
Julbordet har gått väldigt bra. Blev verkligen en handfast minus-minus och rätterna ur Itrims kokbok blev mer beröm godkända.
Lyckades dessutom tappa 2 hg till under dygnet och väger nu hemma 66.7 kg. Snart har jag gått ner 11 kg vilket jag är väldigt nöjd med. Nästan 7 kg kvar till 60. Har 3 veckor ca kvar av LCD och räknar kallt mer att ha gått ner till 64 i alla fall när LCD-dagarna är över.
De sista kilona kommer nog ta sin lilla tid. Efter klimakteriet vill kroppen gärna hålla kvar fettet då det innehåller ett hälsosamt förråd av östrogen.
Här i Uppsala har det nu regnat 1½ dygn i sträck och julstämningen är inte så stor utomhus. Men inne är det desto mysigare.
Ska snart ta en julmust light (med citron i är den riktigt god) och titta på Disneys Askungen. ska bli kul att se hela  filmen.
God fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Välkommen till "den andra sidan" av själva Julen :) Nu har vi klarat av att fira Julafton också, dags att ställa in siktet på Nyår och sedan, så småningom våren. En smal vår!
    Grattis till datorn, ser fram emot dina blogg inlägg!
    God fortsättning

    SvaraRadera
  2. God fortsättning på dig också. Ska bli kul med en smal och energisk vår.

    SvaraRadera