torsdag 19 december 2013

Magdans!



Bra core-träning


I Stockholm hamnade vi på en Libanesisk restaurang vid Norrmalmstorg (kan rekommenderas). Där firades några personer som blivit specialister i allmänmedicin med middag och magdans till hög arabisk musik. Hon var riktigt skicklig och det såg ut att vara en bra träningsform, typ core.

Jag åt en en handfast minus vilket var lätt att få ihop på deras omfattande buffe med många grönsaksrätter utan såser och annat fettande. Tog en halv kycklingfile och en tunn och liten skiva lammkött - båda petade ur sin sås. Det blev en handflata protein och två nävar grönsaker - mer orkar jag inte. Höll mig sedan proppmätt under hela shoppingturen.

Jag fick en fin blå klänning i julklapp av  min son. Den kommer bli väldigt snygg över ett par vita byxor i sommar. Gillar att ha klänning över byxor - det har jag alltid haft oberoende av trender och storlek på kroppen




Synd att man inte gått dit på riktigt

Nu när jag börjat jobba är vardagsmotionen inte längre något problem. Har kommit upp i mitt stegmål varje dag och ofta ligger jag 2-4000 över. Har min Withgins Pulse på mig jämt och den mäter ju också höjdmeter och ger utmärkelser när man tagit sig över nya gränser. I går fick jag medaljen Mount Aso eftersom jag gått 1600 höjdmeter. Det är en av världens högsta vulkaner och den ligger i Japan
Tidigare medaljer var Eiffeltornet, världens högsta byggnad i Dubai och världens första ballonguppstigning. På längden har jag nu gått hela Loch Ness.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar