fredag 14 oktober 2016

Arbetsdagen från helvetet.

Kommer plötsligt på att när jag gick på VLCD förra gången var jag sjukskriven efter att ha gått in i väggen.
Jag behövde alltså inte ha huvudet på skaft utan kunde såsa runt mellan påsmaten, soffan och Itrims möten och pulspass. Inte undra på att jag tyckte att det gick så bra.

I dag har det varit mindre bra. Fullt ös hela dagen. På förmiddagen ganska ok men jobbigt men nu i eftermiddag känns det som jag har huvudet under armen och det var med lättnad jag cyklade hem innan jag hunnit (hoppas jag) ställa till med något elände för mina patienter och sköterskor. Nu lämnar jag med varm hand över ansvaret till jourerna tills på måndag morgon. Och då måste väl ketosen ändå kickat in!

Hittade tre år gamla ketosticks som inte visade något i morse. Får se i morgon


2 kommentarer:

  1. Är så imponerad över att du kör Itrim igen! Just hur man mådde i början och att man konstant var kissnödig var nog det värsta :-/ Är jätteskeptiskt till om jag skulle klara av sopporna och drinkarna igen. Starkt gjort av dig. Jag har varit inne och tittat i min blogg, på lite före och efterbilder, och undrar exakt hur dum i huvudet man kan vara som tillät mig att gå tillbaka till förebilderna igen, suck, jaja, bara kämpa på, har haft en trög vecka och räknar inte med något minus på vågen på onsdag...men ska försöka lägga manken till de här sista dagarna...Heja oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är för min svaga karaktär när det gäller mat jag tar tre veckor med bara på påsar - det är alltså inte duktigt det minsta.
      Körde också viktväktarna några gånger. En med fin framgång men den andra gick det inte alls. Itrim är det enda där jag verkligen fått ner vikten ordentligt. Hoppas på tredje gången gillt.
      Hejjahejja på dig nu!

      Radera