söndag 11 januari 2015

Så mycket snö!


Och blåser gör det också. Det blir en tur ner till båten för att skaka snön av presenningen och leta efter cyklop och badskor.


Jag gillar snö och är rädd för att denna smälter bort. Hittills har vintern varit vad vi kallar en typisk Uppsala-vinter. Det svänger kring nollsträcket och perioderna med snö blir inte tillräckligt långa för att man ens ska hinna säga valla skidor än mindre göra det.
Nu har våra nya skidor inte kommit ännu så vi kan inte ens försöka. I går köpte vi stighudar till dom på XXL. Man känner sig faktiskt om en polarfarare bara av att ha dom.


Med stighudar är det lättare uppför













 Det blir inget kalas med brorsan med familj. Dom väljer att inte utmana vädret vilket väl är bra. Vi hade redan köpt maten så jag lagar kycklinggrytan i alla fall. Till den blir det rostad rotselleri. Nu slipper jag lockas av mammas goda marängswuiss - alltid något. Det kommer att bli över en hel del som kan användas i lunchlådor/frysas.

Nu när vi fick tid över ska vi plocka fram stora resväskan och provpacka våra "surfbrädor". Hoppas dom får plats.

Jag fuskar med påslivet - det har blivit en HF- här och där och i går tom mackor. Det märks på vågen som står stilla. Blir inte kul att komma till Jenny i övermorgon. Har inte heller tränat på 1,5 veckor men i morgon blir det PT-pass efter jobbet.

2 kommentarer:

  1. Vad trist när man ställt sig in på kalas :( Men samtidigt är det inte roligt ute på vägarna så det är ju helt rätt.

    Vad är HF?

    Nu kommer en ny vecka med 7 möjliga dagar att träna på! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag men ar handfast minus - en handflata protein och tre knytnävar grönt. Itrims metod som hjälp för att få i sig rätt saker i rätt mängd

      Radera