lördag 10 januari 2015

Köpa baddräkt i januari...

...är inget att rekommendera. Hittade en där alla behagen fick plats (38 D-E) vilket var det väsentliga. Den var lite lång men de hade ingen 36.
Men det var inte upplyftande att se sig blek och eländig i en blå baddräkt. Expediten försäkrade att färgen är väldigt snygg när man är brun så vi får väl hoppas att jag hinner bli det under veckan vi har på Kap Verde. På sommaren är det inga problem - är brun redan i maj då vi seglar och får mycket sol på oss även om vi inte solar.

Gillar baksidan - den lär inte ramla av när ja surfar
















V handlade också mat för helgen och till  lite luncher och det är roligt att se att vi har två kassar grönsaker och en kasse annat med oss hem. Ska göra två rätter ur itrims kokböcker. I dag blir det kikärtsbiffar med ajvarröra och i morgon bjuder vi brosrsan med familj på kycklinggryta med tomatsås, koriander, kokos och chili. I morgon ska jag också göra en knytnäve med broccoli/morötter/lök och sallad med afrikansk kryddning.
Som ni ser är det en HF-/dag nu under helgen.

Just nu har det börjat blåsa och snöa utanför fönstret. Det är klass 2-varning över stora delar av södra och mellersta Sverige men just här i Uppland är det bara en klass 1-varning för mycket snö. Innomhus har vi det mysigt. Plockade ner granen i dag och har faktiskt köpt tulpaner för första gången i år.  Magnus lagar dagens middag så jag kan sitta och sticka en vintermössa åt mig i lugn och ro.
Man har det allt bra!


2 kommentarer:

  1. Känner igen det där med att jaga badkläder i januari - hopplöst! Tycker du lyckats bra måste jag säga. Snygg!

    Visst är det härligt med tulpaner?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gillar ryggen - vill man sola den kan man ha bikini.

      Radera