torsdag 9 oktober 2014

Sofia - vår PT

Här instruerar Sofia en annan av de som jobbar på centret
I går var vi på Power Center och träffade vår tilltänka PT Sofia Norman. Vi pratade bara om våra förutsättningar och hon beskrev sitt arbetssätt som vilade på 4 ben; rörlighet, styrka , kondition och avslappning. På gymet fanns några konditionsmaskiner av olika sorter och två maskiner med tyngder och band, resten är rep, stänger, ketttelbells, hantlar och en släde som man drar - skjuter på en lång matta.
Allt verkar väldigt basic och upplagt för att det kan bli omväxlande. Tyvärr har de gruppträningar i ett hörn av lokalen varje kväll (yoga, SOMA, mm) så då stängs en del av mattan av.
Vi börjar om två veckor med en kväll den veckan och går sedan in på två gånger i veckan under en period. En av de gångerna blir mitt på dagen så vi har tillgång till hela lokalen.
Hon kommer också skicka hem läxor via mailen en gång i månaden och de rör sig både om kosthållning och annat. De använder sig av paelo-kost men vi går inte in på någon ny kost. Äter mycket paelo redan nu och är nöjda med hur vi äter. Man kan se centrets hemsida här.
 Första träffen kommer hon att undersöka oss och se vilken rörlighet vi har och vad hon behöver jobba extra med. Ska bli kul. Men tills dess får vi (alltså jag) träna på annat sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar