söndag 28 december 2014

Bootcamp = butcramp

Jistanes vilken träningsvärk jag har efter lördagens Bootcamp-pass. Kan nästan inte sitta på toan så öm är jag i rumpmuskulaturen. Och att sätta på sig strumporna var ett litet helvete.
Magnus får åka långfärdsskridskor med våra vänner Ina och Lena istället för mig så sköter jag hushållet i stället. Kan dock inte fylla diskmaskinen för jag kommer inte ner tilll golvnivå!

Förbättringspotentialen är total och nästa lördag ska jag på Bootcampen igen. Det var verkligen hårt och jag var både spy- och svim-färdig. Vilket jag faktiskt gillar. Att göra ett bootcamp-pass i veckan och träna mer styrka med Magnus två gånger blir ett utmärkt upplägg. Magnus ska inte köra bootcamp då han har en dålig rygg. Jag har inget som är dåligt för närvarande så det är bara att köra på.

Så här lerigt behöver det ju inte vara
Om jag kör så här kanske jag kan göra Gropen Extreme den 2/5. Det är ett äventyrslopp på 6,5 km över stock och sten, genom diken och över hinder. Bansträckning och hinder får man veta först när man träffar på dom. Det går delvis i vår slalombacke vet jag i alla fall och den ligger 5 km från där jag bor.

Vikten vet jag inte mycket om just nu. I går ställde jag mig på viktplattorna på löpbandet och vägde 63 kg men det kan man inte lita på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar