onsdag 27 juli 2016

Nu över 60...

... både i antal år och vikt.
Eller, jag är 60 år och några månader.
Och väger lite över 76 (76,3 tror jag det var)
Senaste året har jag verkligen inte bekymrat mig så mycket om vikten - har haft för mycket annat omkring mig med dödsbon och jobb.


Nu när jag inom ett år kan gå i pension och vill vara fit for fight så känns det mer angeläget att framför allt bli starkare. Kan inte hoppa på klipporna med samma balans och säkerhet som tidigare upptäckte jag på semestern - inte bra.


I vintras köpte vi en husbil för att kunna åka till snörika trakter på helgerna i vinter. Hoppas på dagsturer med längdskidor som helgmotion. Ska också träna varje torsdagkväll från och med september då min man tar hunden och jag befinner mig vid ett gym vid jobbet.

Kom in på hyfsat rätt bana när det gäller maten på semestern. I en båt i skärgården får man hushålla och kan inte äta 6 mackor/dag. Då tar brödet slut innan man hittar en ny affär. Gick faktiskt ner lite under semestern och har fortsatt helt automatiskt efter.

Eller kanske inte automatiskt - har börjat spela Pokemon Go vilket gör hundpromenaderna fler och längre. Riktigt kul - prova!

Vikt 76,3 kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar